✔ Kleine groepjes van 4 deelnemers (groepsles)

✔ Ook privéles of duoles mogelijk

✔ Alle dagen van de week (overdag of avond)

✔  Voor alle niveaus

Volwassenen (alle niveaus)

Kan je al wat tennissen (bijvoorbeeld omdat je de lessen Start to Tennis volgde) en wil je je graag verbeteren? Dan kan dat in de recreatieve lessen voor volwassenen. Er zijn lessen voor beginners en gevorderden. Je komt terecht in een groepje met spelers van een gelijk niveau.

Of dacht je aan privé- of duoles? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Wat?

  • je techniek verfijnen
  • tactiek ontwikkelen
  • zowel enkel als dubbel spel
daniel-werner
Werner (51): “Vroeger heb ik veel bij Tennisclub Zevenbergen getennist. Sinds kort volg ik, na 15 jaar, terug les bij Tennisschool Progress. Het is de enige sport die ik echt graag doe. De competitie, nadenken, alert zijn, bewegen… die combinatie maakt tennis echt een fijne sport. Bij Tennisschool Progress leer ik ook altijd bij. Er zijn verschillende lesgevers, die telkens weer op andere aspecten en technieken focussen. Zo verfijn ik mijn techniek steeds meer.”

Daniel (54): “Ik heb in het verleden vaak op eigen houtje getennist. Maar ik zag ook in dat een goede techniek belangrijk is om blessures te voorkomen. Daarom volg ik nu tennisles. Ik vind het een geweldige sport. Het sociale en competitieve aspect spreekt me aan: je sport met, maar ook tegen elkaar. En tennis is niet leeftijdsgebonden. Mijn schoonvader heeft getennist tot hij 85 jaar was. Dat geeft mooie vooruitzichten, want zo kan je ook op latere leeftijd nog actief blijven. Bij Tennisschool Progress zijn de leraars heel ervaren. Ook de manier van lesgeven bevalt me erg. Onze leraar daagt ons uit, maar is ook heel geduldig en humoristisch. Hij legt de techniek uit en vertelt ook waarom iets belangrijk is.”

Voor wie?

Voor volwassenen vanaf 18 jaar, alle niveaus.

Wanneer?

  • Alle dagen van de week (overdag of ’s avonds)
  • Start lessen vanaf 18/04/2022
  • Duur: 10 lesweken
  • Lesdata vind je hier >>

Waar?

Tennisclub Zevenbergen (Lier).

Prijs?

130 euro per lessenreeks (bij 4 leerlingen per trainer)

privé: prijs leraar + huur terrein

Inschrijven?

Schrijf je in voor 1 april 2022 (lenteaanbod).

Schrijf je in