✔ Kleine groepjes van 4 deelnemers (groepsles)

✔ Ook privéles of duoles mogelijk

✔ Alle dagen van de week (overdag of avond)

✔  Voor alle niveaus

Stage: Volwassenen (alle niveaus)

Kan je al wat tennissen (bijvoorbeeld omdat je de lessen Start to Tennis volgde) en wil je je graag verbeteren? Dan kan dat in de tennisstages voor volwassenen. Er zijn lessen voor beginners en gevorderden. Je kan individueel inschrijven, dan plaatsen we je in een groepje van een gelijk niveau. Of je kan inschrijven met een vriendengroep.

Wat?

  • je techniek verfijnen
  • tactiek ontwikkelen
  • zowel enkel als dubbel spel
daniel-werner
Werner (51): “Vroeger heb ik veel bij Tennisclub Zevenbergen getennist. Sinds kort volg ik, na 15 jaar, terug les bij Tennisschool Progress. Het is de enige sport die ik echt graag doe. De competitie, nadenken, alert zijn, bewegen… die combinatie maakt tennis echt een fijne sport. Bij Tennisschool Progress leer ik ook altijd bij. Er zijn verschillende lesgevers, die telkens weer op andere aspecten en technieken focussen. Zo verfijn ik mijn techniek steeds meer.”

Daniel (54): “Ik heb in het verleden vaak op eigen houtje getennist. Maar ik zag ook in dat een goede techniek belangrijk is om blessures te voorkomen. Daarom volg ik nu tennisles. Ik vind het een geweldige sport. Het sociale en competitieve aspect spreekt me aan: je sport met, maar ook tegen elkaar. En tennis is niet leeftijdsgebonden. Mijn schoonvader heeft getennist tot hij 85 jaar was. Dat geeft mooie vooruitzichten, want zo kan je ook op latere leeftijd nog actief blijven. Bij Tennisschool Progress zijn de leraars heel ervaren. Ook de manier van lesgeven bevalt me erg. Onze leraar daagt ons uit, maar is ook heel geduldig en humoristisch. Hij legt de techniek uit en vertelt ook waarom iets belangrijk is.”

Voor wie?

Voor volwassenen vanaf 18 jaar, alle niveaus.

Wanneer?

  • Week 1: maandag 15  augustus t/m donderdag 18 augustus 2022

Waar?

Tennisclub Zevenbergen (Lier).

Prijs?

120 euro / week (bij een bezetting van 4 spelers per terrein)

Als je geen lid bent van Tennisclub Zevenbergen, betaal je 10% toeslag.

Inschrijven?

Schrijf je in ten laatste 2 weken voor aanvang van de stage.

Schrijf je in